Wie zijn wij?

Cash Converters werd in 1984 opgericht in Australië en is al snel wereldleider geworden in de aan- en verkoop van tweedehandsartikelen aan particulieren.

Nadat de stichter Brian Cumins zijn concept in franchise had gegeven, ging hij internationaal en richtte vestigingen op in het Verenigd Koninkrijk (1991), Nieuw-Zeeland (1993), Zuid-Afrika en Frankrijk (1994), Spanje, Canada en de Verenigde Staten (1995), Nederland en België (1997). Nu is het de beurt aan Zwitserland, Italië, Portugal, Griekenland, Thailand, Singapore, Maleisië, Guadeloupe…

Vandaag is Cash Converters vertegenwoordigd op de vijf continenten met om en bij de 700 winkels.

CASH CONVERTERS, EEN NIEUWE MANIER VAN CONSUMEREN

Verkoop wat je niet meer gebruikt

Cash Converters betaalt u contant geld voor elk voorwerp dat nog een tweede leven kan leiden: gsm, camcorder, digitaal fototoestel, videospel, dvd, muziekinstrument, hifiketen, uurwerk… Kortom, alles behalve meubels en kledij. 

Grijp uw kans, koop tweedehands

Cash Converters biedt een ruim assortiment kwaliteitsartikelen tegen een aantrekkelijke prijs, in een aangename omgeving, met professioneel advies en met garantie.

Kopen bij Cash Converters is een nieuwe manier om intelligent te consumeren.

Tweedehandsaankoop of –verkoop : iedereen wint erbij

De gemeenschappelijke filosofie van alle Cash Converters ter wereld is het win-winprincipe. Zowel de klant-verkoper als de klant-koper moeten bij Cash Converters buitenstappen met het gevoel een goede zaak te hebben gedaan, en vooral de zin om nog eens tweedehands te komen verkopen of kopen, of allebei !

Dankzij dit principe komen honderdduizenden trouwe klanten, jaar na jaar, naar onze tweedehandswinkels, op zoek naar de laatste snufjes of naar een « extraatje » (dat ze zich kunnen veroorloven doordat ze iets verkochten dat ze niet meer nodig hadden).