Tweedehands kopen: hoe?

Tweedehands kopen: hoe?

Een fluitje van een cent! Onze tweedehandswinkels zijn ingericht als gewone winkels: de artikelen zijn proper, gegroepeerd per rayon (hifi, geluidsinstallaties, informatica, GSM’s, muziekinstrumenten, videospelletjes…), en zijn allemaal geprijsd.

  • De verkopers zijn er om u te helpen en te adviseren.
  • Wie onze winkels binnenstapt, weet dat hij een goede zaak kan doen.
  • Bovendien worden alle producten vooraf getest en verkocht met één jaar garantie.
  • En via internet? Nog eenvoudiger! Nagenoeg al onze winkels aanvaarden online reserveringen.

ONS ASSORTIMENT

Onze catalogus

Raadpleeg onze online catalogus met een ruim assortiment in onze 33 winkels in België.  Of u nu op zoek bent naar een smartphone, een videospelconsole, een computer, een TV, een huishoudtoestel, een fiets, … bij ons vindt u gegarandeerd wat u zoekt en dit aan een tweedehandsprijs !

Veilig kopen

Cash Converters wil u een uitgebreid gamma aan tweedehandsproducten bieden om aan al uw verwachtingen te voldoen. Onze waarden: kwaliteit, keuze, expertise en authenticiteit van al onze producten.

1 jaar garantie

Alle onze tweedehandsproducten zijn door ons getest en worden in een onberispelijke staat verkocht. Het bewijs: u krijgt 1 jaar garantie (zie onze voorwaarden in onze winkels).

Veiligheid

Online aankopen leiden wel eens tot onaangename verrassingen. Bij Cash Converters krijgt u advies van specialisten en winkelt u volkomen veilig.

Ecocheque en Consumptiecheque

Aangezien u tweedehands koopt, zijn uw ecocheques geldig voor al onze artikelen.

We aanvaarden ook consumptiecheques op alle (elektronische en papieren) producten

Getuigenissen

Sofie, 24 jaar

Toen ik ging samenwonen met mijn vriend hadden wij veel zaken dubbel. We konden ze verkopen bij Cash Converters. Onnodig foto’s te nemen en aankondigingen te plaatsen. In nog geen 30 minuten tijd hebben wij genoeg cash verzameld om onze nieuwe woonst in te richten.

Estéban, 32 jaar

Ik ben een echte gameliefhebber. Dankzij Cash Converters kan ik er veel meer kopen dan wanneer ik ze nieuw zou moeten kopen. Zodra ik ze uitgespeeld heb, ruil ik ze in voor nieuwe. Vorige maand heb ik zo maar eventjes 30 spellen gekocht met mijn ecocheques!