Hoe kopen

Een fluitje van een cent ! Onze winkels worden net als alle andere winkels beheerd : de artikelen zijn proper, netjes gegroepeerd per rayon (hifi, sono, muziekinstrumenten, gsm’s, …) en geprijsd De verkopers zijn er om u te helpen en naar u te luisteren. Ze geven u professioneel advies over de producten die misschien wat meer uitleg vragen omdat ze tweedehands zijn.

Wie onze winkels binnenstapt, weet dat hij een zaak kan doen. Artikelen die u misschien nog aan de volle prijs op de markt van de nieuwe producten vindt, kunt u bij ons tweedehands kopen voor een prikje. Kortom, tweedehands kopen is slim kopen.

Alle producten werden bovendien vooraf door ons getest en worden verkocht met een jaar garantie

En via internet ? Niets zo eenvoudig !

De meeste van onze winkels aanvaarden online reserveringen. U hoeft zich enkel te registreren op de site, de artikelen te selecteren waarvoor u interesse hebt en de instructies te volgen.

Omdat de meeste artikelen in onze voorraad uniek zijn, en ondanks het feit dat wij onze site meerdere keren per dag updaten, kan het zijn dat het artikel dat u wou ondertussen verkocht werd. Daarom vragen we u een reserveringsaanvraag te doen , waarna we u laten weten of uw artikel beschikbaar is, voordat wij u uitnodigen om het de dag nadien in de winkel te komen ophalen.

Wanneer het artikel, nadat u het gezien hebt, niet aan uw verwachtingen voldoet, bent u niet verplicht het aan te kopen.