Hoe verkopen

Tweedehands verkopen: hoe?

U wil uw oude voorwerpen verkopen om er nieuwe voor te kopen? U bezit artikelen waar u niets meer mee doet? U wil af van alle nutteloze geschenken, maar weet niet hoeveel u er voor mag vragen?  Maar vooral, u wil snel en makkelijk geld verdienen?

  • U brengt uw tweedehandsvoorwerpen  naar de Cash Converterswinkel van uw keuze.
  • De koper, Cash Converters, onderhandelt met u over de prijs waaraan u ze wil verkopen.
  • Als u akkoord gaat met de geboden prijs, wordt het voorwerp getest om na te gaan of het goed werkt.
  • Is alles in orde, dan krijgt u onmiddellijk uw geld.

Hoe verkoopt u een product bij CASH CONVERTERS?

1

Schatting door een winkelexpert

Met of zonder afspraak, uw producten worden geschat en getest in wat wij onze “aankoopzaal” noemen. Uw producten worden gecontroleerd vooraleer ze te koop aangeboden worden.

2

Vaste prijs in enkele minuten

Samen met de koper wordt een overnamebod opgesteld. De prijs hangt af van de staat van uw voorwerp en zijn populariteit.

3

Rechtstreekse betaling in de winkel

U gaat naar huis met CA$H.

HOE ZIET ONS ASSORTIMENT ERUIT ?

Welke voordelen bieden tweedehandsverkopen?

Bij Cash Converters kunt u rekenen op een ruim gamma aan tweedehandsproducten om aan al uw verwachtingen te voldoen. Onze waarden: kwaliteit, keuze, expertise en authenticiteit van al onze producten.

Expertise

Bij Cash Converters gebeurt de expertise van uw artikelen gratis en snel.

Veiligheid

Online aankopen leiden wel eens tot onaangename verrassingen. Bij Cash Converters krijgt u advies van specialisten en winkelt u volkomen veilig.

Cash

Geen deposito! We betalen u onmiddellijk in Cash.

Getuigenissen

Sofie, 24 jaar

Toen ik ging samenwonen met mijn vriend hadden wij veel zaken dubbel. We konden ze verkopen bij Cash Converters. Onnodig foto’s te nemen en aankondigingen te plaatsen. In nog geen 30 minuten tijd hebben wij genoeg cash verzameld om onze nieuwe woonst in te richten.

Estéban, 32 jaar

Ik hou enorm van videospelletjes. Dankzij Cash Converters kan ik er veel meer kopen dan wanneer ik ze nieuw zou moeten kopen. Zodra ik ze uitgespeeld heb, ruil ik ze in voor nieuwe videospellen. Vorige maand heb ik zo maar eventjes 30 spellen gekocht met mijn ecocheques !