Onze garantie

Als specialisten in de tweedehandssector bieden wij onze klanten – kopers en verkopers – een hele reeks garanties om hen te verzekeren van onze professionele aanpak.

Bij de aankoop :

De veiligheid van de transactie : de klant is zeker van zijn geld vermits hij de waarde van zijn voorwerp onmiddellijk en cash ontvangt.

Preventie van heling : dat is één van de prioriteiten van Cash Converters. Elke aankoopverrichting wordt gefilmd. Wij kopen alleen van meerderjarige personen en op voorlegging van een identiteitsbewijs. De gegevens van de klant-verkoper worden op computer opgeslagen. De serienummers van de artikelen worden geregistreerd en vergeleken met de nummers van de artikelen die als gestolen zijn opgegeven.

Ook gaan wij na hoe vaak een zelfde persoon voorwerpen verkoopt en in bepaalde gevallen kunnen wij een factuur eisen : bijvoorbeeld bij verkoop van een partij identieke voorwerpen, verkoop van een abnormaal hoog aantal voorwerpen in vergelijking met wat een particulier normaal in zijn bezit heeft, verkoop van een voorwerp dat niet gebruikelijk lijkt voor een particulier.

Bij de verkoop :

Bij Cash Converters genieten jullie de wettelijke garantie* van 1 jaar op de meeste gekochte en geteste producten. 

* zie onze Algemene verkoopvoorwaarden

Algemeen :

De filosofie van alle Cash Converters over de hele wereld is dat wij het win-winprincipe naleven.

Zowel de klant-verkoper als de klant-koper moet onze winkels verlaten met het gevoel dat hij een goede zaak gedaan heeft en zin heeft om terug te komen, zowel om te verkopen als om te kopen! Op die manier hebben wij, jaar na jaar, honderdduizenden trouwe klanten verworven die ons regelmatig een bezoekje brengen om de laatst binnengekomen “nieuwigheid” te bekijken of een “extraatje” op de kop te tikken nadat zij iets verkocht hebben waar zij zelf niets meer mee kunnen aanvangen.