We kopen en verkopen in onze winkels tweedehands goederen van en aan particuleren. Aankopen worden onmiddellijk cash betaald. We verkopen goederen met 6 maanden garantie.

Wij kopen alles, behalve meubels en textiel. U kunt aan ons producten verkopen, zoals HIFI-materiaal, TV’s, films, kleine huishoudtoestellen, informaticamateriaal, gsm’s, doe-het-zelfartikelen, muziek, juwelen, videocamera’s, fototoetellen, sportmateriaal, consoles en videospelletjes… Nadat wij ze getest hebben, worden ze in de winkel te koop aangeboden.

Het is belangrijk te weten dat we van particuliere verkopers enkel voorwerpen aanvaarden, die naar aard en hoeveelheid « gebruikelijk » zijn. In geval van twijfel zal de originele aankoopfactuur worden gevraagd , of kan de aankoop worden geweigerd.

Ontdek de rubriek “Ons gamma” ontdekt u alle artikelen die wij aankopen.

Bij twijfels over een voorwerp kunt u altijd eerst contact opnemen met de winkel voor een bevestiging over de aankoop van uw voorwerp.

Om een zo goed mogelijke prijs voor uw voorwerp te krijgen, dient u rekening te houden met verschillende factoren : bijvoorbeeld, een elektrisch verwarmingstoestel zal meer waard zijn in oktober dan in mei

Kliek hier, voor de gegevens van elke winkel.

Alles verloopt heel simpel in een speciaal daarvoor voorziene ruimte. U biedt uw voorwerp aan. Wij bekijken het samen en komen een prijs overeen. Hoe beter de staat waarin het verkeert en hoe meer toebehoren (gebruiksaanwijzing en eventueel de oorspronkelijke aankoopfactuur) u meebrengt, hoe beter uw prijs.

In principe niet. Gaat het om een recent voorwerp dat nog onder garantie staat, dan kunt u door het voorleggen van de originele factuur een betere prijs bedingen. In bepaalde gevallen kunnen wij wel een factuur eisen : bijvoorbeeld bij verkoop van een partij identieke voorwerpen, verkoop van een abnormaal hoog aantal voorwerpen in vergelijking met wat een particulier normaal in zijn bezit heeft, verkoop van een voorwerp dat niet gebruikelijk lijkt voor een particulier, verkoop van een voorwerp van grote waarde.

Alle producten worden tijdens de aankooptransactie getest tenzij het gaat om producten die om technische redenen uitgebreider getest moeten worden, zoals een TV, computer, mengtafel, toestellen op batterijen bijvoorbeeld.

Ons personeel is opgeleid om gestolen voorwerpen op te sporen. Bovendien worden alle aankoopverrichtingen gefilmd en gaan de klanten-verkopers een schriftelijke verbintenis aan waarin ze verklaren dat zij eigenaar zijn van het voorwerp dat zij verkopen. De klanten-verkopers moeten minstens 18 jaar zijn en dit kunnen bewijzen aan de hand van hun identiteitskaart. De gegevens van alle transacties worden in het computersysteem opgeslagen. Wij werken samen met de politie door, op hun verzoek, de lijst van aangekochte artikels met serienummers door te geven.

Neen, maar wij bieden nog beter : u kunt online een artikel reserveren en in de winkel de staat ervan en zijn werking komen constateren. Geen verplichting : indien u niet binnen de reserveringstermijn langskomt of indien u het artikel niet meer wenst te kopen, zetten wij het terug te koop. De reserveringstermijn vervalt de avond van de dag nadat uw reserveringsverzoek werd gevalideerd.

Onz databank wordt dagelijks bijgewerkt. De voorradige artikelen en hun verkoopprijzen kunnen tussen twee updates van de site in de winkel gewijzigd worden. Als er een verschil is tussen de prijs op de site en de prijs in de winkel, dan geldt deze laatste.

Neen, jammer genoeg maakt dit geen deel uit van onze dienstverlening. De artikelen moeten in onze winkels worden aangeboden teneinde een waardebepaling te doen en om te testen.

De voorwerpen die wij aankopen moeten goed functioneren en wij moeten ze grondig kunnen testen. Biedt u een horloge aan, dan moet er een batterij in zitten die werkt. Een beschadigd voorwerp kopen wij niet aan ; we kunnen het immers niet doorverkopen. Een voorwerp met een kleine afwijking kan soms worden aangekocht. Bij voorbeeld, een keukenrobot waar een accessoire ontbreekt dat niet onontbeerlijk is voor de goede werking ervan.

Op deze site kunt u een groot deel van de beschikbare voorraad in onze winkels bekijken. Om organisatorische redenen worden bepaalde artikelen niet voorgesteld op de site, bijvoorbeeld DVD’s en een groot aantal videogames. Aarzel daarom niet om de enorme keuze aan tweedehandsartikelen in onze winkels te komen ontdekken.

Bent u op zoek naar iets speciaals en vindt u het niet in onze catalogus van tweedehandsartikelen, informeer u dan bij de dichtsbijzijnde winkel(s).

Onze online-catalogus wordt dagelijks bijgewerkt. De voorradige artikelen en hun verkoopprijzen kunnen tussen twee updates van de site in de winkel gewijzigd worden. Als er een verschil is tussen de prijs op de site en de prijs in de winkel, dan geldt deze laatste.

Ondanks alle zorg die wij besteden aan het getrouw weergeven van de voorraad in alle winkels, kan er natuurlijk hier en daar een foutje opduiken. Hebt u op de site een artikel gezien dat u interesseert en u wil langskomen in de winkel, bel dan eerst even om u ervan te verzekeren dat het artikel wel degelijk beschikbaar is.

Indien u op zoek bent naar een voorwerp dat wred gestolen, kan u het aangeven via dit formulier. Opgelet, dit is slechts mogelijk voor voorwerpen die identificeerbaar zijn door een correct opgenomen serienummer. Indien een voorwerp met een identiek serienummer te koop wordt aangeboden, krijgt onze aankoper de melding dat het een gestolen voorwerp betreft.